Vognmandskørsel

Vognmandskørsel

Søger du en vognmand ? Så er du kommet til det rette sted. Vognmand René Toft er beliggende i Hals i Nordjylland, men klarer uden besvær opgaver som vognmand i hele Danmark.
Uanset hvilken opgave vi står over for, så ønsker vi at tilbyde både punktlighed og god service til alle vores kunder. Det er altid vores målsætning at levere opgaver som lever op til vores kunders ønsker og krav.

Vognmand til enhver transportopgave

Hos Vognmand René Toft har vi stor erfaring med en bred vifte af transportopgaver. Det er derfor din garanti for, at når du vælger os, så får du en vognmand, som kan klare enhver opgave. Vi har blandt andet erfaring med levering af grus, sand, sten og diverse byggematerialer.

Alt efter hvad dine ønsker og behov er, så har vi mulighed for at levere med eller uden kran. Derudover har vi også mulighed for at hjælpe med containerudlejning eller større og mere krævende opgaver med bortkørsel af haveaffald, genbrugsmaterialer eller lignende.

Vores skovl selv plads i Hals

Salg og levering af:

– Sand
– Jord
– Stabilgrus
– Støbemix
– Flis spagnum
– Topdressing
– Knust beton
– Harpet muldjord
– Perlesten
– og meget meget mere

 

 

 

På vores Skovl Selv plads kan du selv hente materialerne alle årets dage, og i den mængde du har behov for.

Vores skovl selv plads i Hals
Vores skovl selv plads i Hals

Containerudlejning

Ønsker du at leje en container i Nordjylland? Vognmand René Toft tilbyder containerudlejning til ethvert behov, kort eller lang periode. Vi tilbyder også andre transporttjenester som bortskaffelse af affald og levering af byggematerialer.

Lej en affaldscontainer til affald. Vores containere passer til forskellige formål som bortskaffelse af affald under byggeri eller afskaffelse af jord. Vi har containere i forskellige størrelser. Vi tilbyder fleksible lejeperioder og vejledning i valg af containerstørrelse. Kontakt os for pris.

Kørsel med kranbil / kran med grab

Mangler du en vognmand til at klare en opgave med krankørsel? Så lad Vognmand René Toft stå for opgaven. Vi har stor erfaring med forskellige typer af krankørsel og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi tilbyder krankørsel til både private og erhverv indenfor opgaver og projekter med eksempelvis nybyggeri, nedbrydning, renovering og anlæg af have.

Opgaver som bliver lettere at gennemføre med krankørsel, kunne være opgavetyper som afhentning af haveaffald som grene og ukrudt. Det kan også være til levering af havematerialer eller større byggematerialer.

Kontakt os for tilbud.

 

Vores skovl selv plads i Hals
Vores skovl selv plads i Hals

Snerydning

Professionel snerydning, glatførebekæmpelse & saltning for Vejdirektoratet.
Som underleverandør til vintertjeneste, sørger vores uddannede medarbejdere for at håndtere alt inden for snerydning og glatførebekæmpelse. 

Den blå Scania er klar til udrykning i løbet af 1-2 timer når Vejdirektoratet kalder.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi støtter

Som kunder kan I støtte disse foreninger med 5% af købsprisen når I køber materialer og ved leje af container. I kan vælge hvilken forening I vil støtte ved at skrive en kommentar i MobilePay eller oplys det til os ved faktura på mail.

 

 

Vi tilbyder

Kvalitet og god service er to af vores nøgleord i vores vognmandsforretning

Træfældning / Topkapning

Har du brug for professionel hjælp til at fælde eller beskære et træ på din grund? Vi kører i hele Danmark.

Containerudlejning

Vognmand René Toft tilbyder containerudlejning til både erhverv og privatpersoner.

Vognmandskørsel

Vi tilbyder blandt andet: Transport af stykgods, transport af pakkegods, transport af materialer og levering af sand, grus, skærver m.m.

Skovl Selv Hals

På vores Skovl Selv plads kan du selv hente materialerne alle årets dage, og i den mængde du har behov for.

Kørsel med kran bil

Kranbil med løft af spær og materialer ved byggeri, kørsel af bygge- og haveaffald, storskraldsopgaver og udlægning af grus, sten, med mere.

 

"Fint og hurtigt arbejde med fældning af 3 træer i vores have"

JOHN KRAGH

"Godt arbejde af Vognmand René Toft 👍her på poppelvej"

JONNA LUTHER

Kontakt os for
uforpligtende tilbud